top of page

DESIGN IN DETAIL
VAN ADVIES TOT REALISATIE

'Een uniek interieur dat écht past bij wie jij bent. Volledig ontzorgd."

Interieuradvies nieuwbouwwoning Weespersluis

Verhuizen naar een nieuwe woning, of je huidige van top tot teen verbouwen, om een plek te creëren die helemaal bij jou en je gezinssituatie past? Een fantastisch vooruitzicht!

 

Toch kan het ook behoorlijk overweldigend en stressvol zijn, zeker als je een druk leven leidt. Er komt zoveel op je af…


 

 • Welke keuzes maak je nu ineens alles mogelijk is? 

 • Welke stappen zet je eerst? 

 • Hoe combineer je verschillende smaken en stijlen?

 • Welke materialen passen bij elkaar? 

 • Welke leveranciers kies je? 

 

Wij, Studio Lieke Sanders, helpen jou daarbij.
Persoonlijk, op maat en tot in de laatste details. 

DESIGN IN DETAIL

Met het Design in Detail traject woon jij straks in een huis dat van boven tot onder ademt wie jij bent en wat jij belangrijk vindt in het leven. 

 

Wij ontwerpen en realiseren samen met ons hoogwaardige netwerk aan leveranciers en specialisten voor jou een plek waar je jezelf kunt zijn en tot rust komt. Waar je relaxed tijd doorbrengt met de mensen die je dierbaar zijn. Én waar je nieuwe energie en inspiratie vindt na een lange werkdag.

 

Onze interieurs zijn tijdloos, creatief en gewaagd.  

VAN STRESS NAAR VOORPRET

Van de eerste schetsen tot het perfecte eindresultaat zijn wij er voor je.
Eén prijs. Geen verrassingen. Geen gedoe.

 

Jij kunt bij ons het hele proces met een goed gevoel loslaten. Hoef jij je alleen nog maar te verheugen op je nieuwe woning.

RECENTE ONTWERPEN

DESIGN IN DETAIL PAST BIJ JOU

 • Als je het nieuwbouwproces behoorlijk stressvol vindt en door de bomen het bos soms niet meer ziet.

 • Als je compleet gaat verbouwen, alles nog open ligt en je geen idee hebt waar je moet beginnen.

 • Als je toe bent aan iemand die adviseert en meekijkt bij complexere vragen. Denk bijvoorbeeld aan de indeling van je woning, het samenvoegen van verschillende stijlen en smaken of de keuze voor materialen en leveranciers.  

 • Als jij andere verantwoordelijkheden hebt die veel van jou vragen. Denk aan werk of de zorg voor dierbaren. Verhuizen en verbouwen brengen al genoeg gedoe, planning en tijdrovende klussen met zich mee.

 • Als je niet op zoek bent naar de laatste trends en ontwikkelingen, maar echt iets unieks wilt neerzetten. 

 • Als je niet houdt van half werk, maar het graag in één keer goed aanpakt. Tot in de laatste, kleine details.

SAMENWERKEN MET
STUDIO LIEKE SANDERS

Met ons werken is altijd persoonlijk en exclusief. Bewust nemen we weinig projecten tegelijkertijd aan, zodat we alle aandacht hebben voor jou. 

 

We willen je écht leren kennen. Wat drijft jou? Wat vind je belangrijk? Hoe zien jouw dagen eruit? Wie zijn op dit moment de belangrijkste mensen in je leven en wat wil je met hen kunnen delen?

 

Die informatie is de basis voor onze ontwerpen. Het allerbeste ontwerp is wat ons betreft namelijk niet alleen esthetisch en functioneel, maar zeker ook een reflectie van wie jij bent.  

 

Wij werken het beste samen met mensen die met een duidelijke visie in het leven staan. Die gewend zijn om conceptueel na te denken, die keuzes durven maken, openstaan voor advies en die ondernemend zijn.

TESTIMONIAL

We zijn heel blij met het eindresultaat, jullie hebben super gave ideeën bedacht! Ook zo fijn hoe het hele proces verlopen is. Fijn dat we steeds konden overleggen en dat jullie zo met ons meegedacht hebben. - Kim en Pepijn

(verbouwing jaren ‘30 woning Nigtevecht)

DIT KRIJG JE VAN ONS

Met Design in Detail ontzorgen we je in alle opzichten. Je hebt in een paar maanden tijd alles in handen om de nieuwbouw of verbouwing helemaal naar jouw wensen en zonder gedoe te laten verlopen. 

 

Je krijgt:

 • Een 2D-plattegrond voor een functionele indeling

 • Kleur- en materiaaladvies

 • Een keukenontwerp, badkamerontwerp en maatwerk tekeningen voor kasten

 • Een 3D-ontwerp voor een visuele weergave van het nieuwe interieur

 • Een decoratief én technisch lichtplan, om de beste sfeer uit je ruimte te halen

 • Aankoopadvies, inclusief een concrete shopping list 

 • Inkoopvoordeel dankzij ons netwerk aan topleveranciers 

 • Een compleet pakket met offertes zodat je veel tijd bespaart

 • Je wordt gekoppeld aan de beste partijen voor de uitvoering, zodat je je daar ook geen zorgen over hoeft te maken. Denk aan een gordijnleverancier, vloerenleverancier, aannemer en interieurbouwer.

 • En, last but not least - al onze kennis en kunde van interieur, zodat jouw leefomgeving straks tot in de kleinste details bij je past.

TESTIMONIAL

Wat we gedurende het project, naast haar professionaliteit, kennis en kunde, prettig vonden is dat Lieke overal samples van heeft en je de structuren en kleuren (bij elkaar) kunt zien en de stoffen kunt voelen. - Marjolein en Joep

(verbouwing bestaande villa Huizen (gebouwd in 2000)

DIT ZIJN DE STAPPEN DIE WE
SAMEN ZETTEN

Gaan we met elkaar werken, dan doorlopen we drie stappen. Om de grofweg drie weken - het blijft altijd maatwerk - gaan we door naar de volgende stap. In totaal hebben we dus zo’n 9 weken nodig om tot het ultieme ontwerp en masterplan te komen.

1

 1. Onderzoek naar de verschillende mogelijkheden op basis van jouw wensen en voorwaarden 

 2. Uittekenen van de plattegronden in 2D tekenprogramma

 3. Indeling van de plattegrond voor alle verdiepingen

 4. Verzamelen van de eerste materialen voor jouw project

 5. Opnemen van presentatievideo. Deze ontvang je 3 dagen voor de afspraak. De bedachte ideeën kan je laten bezinken en vragen en feedback noteren.

 6. Presentatie van het schetsontwerp

 7. Eén aanpassingsronde op basis van de feedback tijdens de presentatie

Schetsontwerp
Interieurontwerper Lieke Sanders aan het werk

 1. Het uitwerken van het 3D interieurontwerp van de volledige woning. Denk aan keuken, woonkamer, badkamer, toilet, hal, trap, en master bedroom.

 2. Voorstel voor maatwerk elementen zoals bijvoorbeeld een tv-meubel, openhaard, diverse kastenwanden voor de (kinder)slaapkamers, garderobekasten en dergelijke in 3D

 3. Technisch lichtplan

 4. Uitwerken van de presentatie

 5. Opnemen van presentatievideo. Deze ontvang je 3 dagen voor de afspraak. De bedachte ideeën kan je laten bezinken en vragen en feedback noteren.

 6. Presentatie van het voorlopig ontwerp aan jou

 7. Eén aanpassingsronde op basis van de feedback tijdens de presentatie

2
Voorlopig ontwerp
Interieurontwerper Lieke Sanders aan het werk
3

 1. Kleur en materiaalvoorstel voor vloer, wanden, keuken, badkamer, maatwerk elementen, raambekleding, meubels en vloerkleden

 2. Voorstel voor (stalen)deuren en deurbeslag

 3. Voorstel voor meubilair en decoratieve verlichting

 4. Presentatie van het definitief ontwerp

Definitief ontwerp & uitwerking
Interieurontwerper Lieke Sanders aan het werk - in gesprek met een klant

TESTIMONIAL

Dankzij Lieke en haar team hebben we handige én mooie keuzes in de bouw gemaakt. Ze hebben ons weten te inspireren om net wat gewaagdere keuzes te maken zonder afbreuk te doen aan onze persoonlijke wensen. Niet alleen is ons nieuwbouwhuis daardoor veel minder standaard, ons woonplezier is nu zoveel groter. - Jorien en Rob (nieuwbouwwoning Weespersluis)

JOUW INVESTERING

Als we gaan samenwerken weet je altijd vóór de start precies waar je aan toe bent. We maken op maat vaste prijsafspraken. Geen onaangename verrassingen dus, maar rust en zekerheid. Zo’n nieuwbouw of verbouwing is al spannend genoeg.

 

Ben je benieuwd naar een indicatie op maat voor jouw nieuwe woning of verbouwing? Neem dan contact met ons op.

HET TEAM

Founder Lieke Sanders

Studio Lieke Sanders begon in 2014 met founder Lieke. Inmiddels staat zij nog steeds aan het creatieve roer, maar is het team ook flink uitgebreid om jou nog beter te ontzorgen. 

 

Haar manier van werken is uniek. Cum laude afgestudeerd in de antropologie, fascineren mensen haar mateloos. Wie zijn ze? Wat drijft ze? Wat willen zij het liefst? De antwoorden op deze vragen zijn de basis voor haar unieke, contrastrijke en prikkelende ontwerpen. 

 

Interieurontwerp is voor Lieke hét middel om het gevoel van geluk voor haar klanten te vergroten. We brengen als mens namelijk wel 87% van onze tijd binnen door. 

 

Ze gelooft dat wanneer je omgeving een verlengde is van je persoonlijkheid, je er optimaal kunt genieten. In een fijn huis nodig je gemakkelijker vrienden en familie uit, waardoor je je echt verbindt met de belangrijkste mensen in je leven.

Team Studio Lieke Sanders - interieurontwerpbureau

VERDER BESTAAT ONS TEAM UIT

Dionne Douma - Business Manager

Dionne heeft de dagelijkse leiding over de Studio. Zij beheert de planning, klantenservice en operationele zaken. Neem je contact met ons op, is zij de eerste die je spreekt. Verder kun je tijdens een samenwerking altijd bij haar terecht met praktische vragen.

 

Marleen Terkeurst - Interieurontwerper

Marleen is net zo gek op onderscheidend interieur als Lieke. Als ontwerpster denkt ze dan ook creatief mee in het proces, om jouw wensen en voorwaarden zo snel mogelijk visueel te vertalen naar een interieur dat helemaal weerspiegelt wie jij bent.

TESTIMONIAL

We konden steeds snel afstemmen en keuzes maken. Erg fijn. Daardoor kwamen we tot een echt onderscheidend ontwerp, vol details waar we zelf nooit aan hadden gedacht. Topadvies en begeleiding. - Geert en Anique

(nieuwbouwwoning - Weespersluis)

WE WERKEN EXCLUSIEF SAMEN MET

Ook in de samenwerking met leveranciers en specialisten zijn we selectief en kiezen we exclusief voor de allerbeste partijen. Je profiteert bij een aantal van hen bovendien van ons inkoopvoordeel.

 

Maatwerk meubelen
Subliem Maatwerk

 

Badkamers & Tegels
Kogros, G.J. Meijer en Mastello


Keukens
SieMatic aan het Vondelpark
 

Vloeren
Viks parket, Riga Vloeren, Motion vloeren en Senso

Raamdecoratie

Dotshop

Interieurontwerp Nieuwbouw Appartement Zaandam

DUS BEN JIJ OP DIT MOMENT

 • aan het zoeken naar hoe je met een verbouwing jouw stijl en die van je partner of gezin bij elkaar brengt? Strak en klassiek bijvoorbeeld? Of industrieel en Scandinavisch? 

 • zelf een woning aan het bouwen en wil je daar zowel van buiten als van binnen een plek van maken die echt past bij jou en jouw leven?

 • aan het jongleren met verschillende interieurideeën en wil je daar één uniek geheel van maken?

 • alleenstaand en wil jij van jouw huis een prettig en veilig rustpunt maken? Een plek waar je helemaal jezelf kunt zijn en kunt ontspannen?

 • onderdeel van een samengesteld gezin en wil jij voor iedereen een eigen ruimte om hun eigen ding te doen én een hele fijne plek om samen te zijn?

Dan leren we je graag kennen. In een eerste online kennismaking kun je ons alles vertellen over jouw plannen en wensen, onderzoeken we of er een match is en denken we direct met je mee over de mogelijkheden.

"Je huis is zoveel meer dan een plek waar je woont.

Het is de plek waar je leeft.

En je leeft maar één keer.

SPREEKT ONZE WERKWIJZE EN STIJL JE AAN?

Laten we kennismaken!

 

bottom of page