Interieurontwerp is maatwerk. Als Studio Lieke Sanders help ik bij je inrichting middels twee pakketten. Verschillende mensen hebben namelijk verschillende wensen. Ga je graag zelf op zoek naar een mooie keuken of wil je het liefst volledig ontzorgd worden? Bij mij kies je je favoriete werkwijze. 

 

Het totaalplaatje is nu misschien nog moeilijk te zien - keuzes maken kan veel vragen oproepen. Hoe krijg je je woonkamer eigenlijk gezelliger? Wat wordt de sfeer in de keuken? En waarom? Hoe beslis je wat de juiste indeling wordt van de benedenverdieping? Welke kleuren en materialen horen daarbij?

 

In een kennismakingsgesprek verzamel ik je wensen en leg ik mijn werkwijze uit. Dat geeft rust en overzicht. Samen maken we gegronde beslissingen.

WERKWIJZE

Kennismaking

In een 

kennismakingsgesprek verzamel ik je wensen en leg ik mijn werkwijze uit. Dat geeft rust en overzicht. Samen maken we gegronde beslissingen.

Schermafbeelding 2019-10-09 om 18.47.42.
Indeling

Na ons kennismakingsgesprek ga ik aan de slag met je wensen. Zo krijg je hulp bij het creëren van eenheid door middel van een mooie indeling. De 2D plattegrondindeling schetst een functioneel ontwerp van de ruimte. Het bepaalt de formaten en leefbare gebruiksruimte. Verhuis je naar een nieuwbouwwoning of ga je compleet verbouwen? Dan werk ik vaak met 3 indelingsopties die aansluiten op jouw levensbehoeften.

Schermafbeelding 2019-10-09 om 16.48.44.
Kleuren & materialen

Ook het kleur- en materiaaladvies gaat in samenspraak. Hoe wordt zo’n ruimte nu één geheel? Het advies bestaat uit een sfeerbeeld en materialenbord. Alle kleuren en materialen voor de wanden, vloeren, meubels en raamdecoratie ontvang je tijdens de eindpresentatie overzichtelijk uitgewerkt en in een mooie doos. 

DSC_0193.JPG
1e ideeën presentatie

De verschillende opties voor de indeling, het eerste sfeerbeeld, kleuren en materialen presenteer ik aan je. We kijken samen naar de best passende optie om verder uit te werken.

Schermafbeelding 2019-10-09 om 16.47.14.
3D ontwerp

Vervolgens transformeer ik al je woonwensen in een idee over de inrichting van je huis. Op het 3D-ontwerp zie je de visuele weergave van het nieuwe interieur in fotorealistische beelden. Overzichtelijk voor jou én voor de uitvoerders, zodat je snel keuzes kunt maken en over kan gaan tot de uitvoering. De 3D beelden nemen we eerst samen door, voordat deze voor het eindontwerp fotorealistisch worden gemaakt.

Schermafbeelding 2019-10-09 om 16.49_edi
Lichtplan

Heb je gekozen voor het ‘Structuur in Huis’ pakket, dan doe ik je een voorstel voor mooie decoratieve verlichting, passend bij het ontwerp.  Ga je voor het ‘Design in Detail’ pakket, dan ontvang je naast een decoratief lichtplan, een technische tekening die je aan de architect of aannemer kunt voorleggen. Licht is een heel prettige sfeermaker, en daar wordt je leefomgeving een stuk huiselijker van. Zeker bij een nieuwbouwwoning of verbouwing kun je met een nieuw lichtplan het beste uit je ruimte halen.

Schermafbeelding 2019-10-09 om 18.53.48.
Keuken & maatwerk

Bij het keukenontwerp zorg ik ervoor dat deze in formaat, kleur en materiaal een mooi geheel vormt met de rest.


Met maatwerk benut je een ruimte optimaal. Opbergmogelijkheden worden voor je bedacht. Dit maakt jouw ruimte uniek en zo wordt de grootte optimaal benut.

 

Met de tekeningen kun je naar de keukenleverancier of meubelmaker. Heb je zelf niemand op het oog? Geen probleem! Dan vraag ik graag een prijsindicatie voor je aan bij mijn vaste leverancier of meubelmaker.

Schermafbeelding 2019-10-09 om 17.36.06.
Aankoopadvies

Als laatste doe ik een aankoopadvies. Concreet betekent dit dat je een shoppinglist ontvangt met meubels die in jouw interieur passen - compleet met prijzen en verkoopadressen, gebaseerd op jouw budget. Je profiteert van de korting die ik bij verschillende leveranciers heb.

ced1de54b54a198b1514330082e0fd1e_1900_.j
Realisatie

Wil je dat ik hierna ook de complete uitvoering realiseer? Dat kan: ik vraag dan offertes aan voor de grote werkzaamheden en zorg dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn - en hun afspraken nakomen. Hiervoor hanteer ik een vast uurtarief.

Schermafbeelding 2019-02-04 om 16.00.50.
Tip!

Wees op tijd met het inschakelen van een interieurontwerper, zodat we de deadlines van de aannemer kunnen halen. Ook kan er zo tijdens de bouw rekening worden gehouden met het interieur.

DSC_1673_edited.jpg

PAKKETTEN & TARIEVEN

TOTALE ONTZORGING INTERIEUR

"Een prachtige leefomgeving - van advies tot realisatie"

DESIGN IN DETAIL

VANAF € 3800

 • 2D plattegrond voor een functionele indeling

 • Kleur- en materialenadvies

 • Keukenontwerp en maatwerk tekeningen

 • 3D-ontwerp voor een visuele weergave van het nieuwe interieur

 • Een decoratief én technisch lichtplan, om de beste sfeer uit je ruimte te halen

 • Aankoopadvies, inclusief een concrete shopping list mét inkoopvoordeel

 • Een compleet pakket met offertes zodat je veel tijd bespaart

 • En, last but not least - mijn volledige kennis en kunde van interieur, zodat jouw leefomgeving straks tot in de kleinste details bij je past. Zonder zorgen.

INTERIEURONTWERP & LICHTPLAN

"Je hele verdieping in één stijl"

STRUCTUUR IN HUIS

VANAF € 3300

 • 2D plattegrond voor een functionele indeling

 • Kleur- en materialenadvies

 • Keukenontwerp en maatwerk tekeningen

 • 3D-ontwerp voor een visuele weergave van het nieuwe interieur

 • Een decoratief lichtplan, om de beste sfeer uit je ruimte te halen

SPREEKT MIJN WERKWIJZE EN STIJL JE AAN?

Laten we kennismaken!