0654380089

       info@studioliekesanders.nl

       Abe Lenstrastraat 17, Weesp

  • Instagram Studio Lieke Sanders
  • Facebook Studio Lieke Sanders
  • Pinterest Studio Lieke Sanders

© 2018 by Studio Lieke Sanders

verbouwing 

badhoevedorp

Interieurontwerp

Dit gezin uit Amsterdam verhuisde naar Badhoevedorp en wilde daar een woning creëren met veel ruimte, rust en gezelligheid. De woning is totaal verbouwd van vervallen huis in jaren '60 stijl tot een lichte, Scandinavische woning. Ze vonden het belangrijk om een goede verbinding tussen eetgedeelte en keuken te creëren. Genoeg ruimte om vrienden en familie te ontvangen en een speelhoek voor de kleine.

 

Het interieur dat ik voor ze ontworpen heb is geïnspireerd op een Scandinavische stijl met stoere elementen. Het stalen kozijn en witte tegels geven de keuken veel karakter. De kleuren groen-grijs en diepblauw creëren een verbinding tussen de keuken en eetkamer.

 

De lamp boven de eettafel met 2 wendbare armen biedt veel flexibiliteit aan deze hoek waardoor ze de tafel een keer anders kunnen zetten en in de toekomst wat kunnen schuiven voor meer ruimte in de speelhoek.

 

In de woonkamer is een wat rustigere en zachtere basis gecreëerd door de pasteltinten in het vloerkleed, veel wit en lichtgrijs.

Heb jij ook een verbouwing op de planning staan en wil je het optimale uit de ruimte halen? Neem hier contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.