Urban Chic Interieurontwerp
Urban Chic Interieurontwerp
Urban Chic Interieurontwerp
Urban Chic Interieurontwerp
Urban Chic Interieurontwerp
Urban Chic Interieurontwerp
Urban Chic Interieurontwerp
Urban Chique Interieurontwerp

Urban chic interieur

nieuwbouw noorderkwartier

Interieurvraag

 

Deze opdrachtgevers uit Amsterdam hebben een nieuwbouwwoning in het Noorderkwartier gekocht. Voor hen is het een huis waar ze volledig tot rust kunnen komen en waar ze fijn vrienden en vrienden kunnen ontvangen het belangrijkst.

 

Hun belangrijkste vragen waren hoe ze de ruimte het beste kunnen indelen, welke meubels te kiezen en waar, wat voor soort verlichting het beste zou passen.

Interieurontwerp

De donkerblauwe keuken, stalen deuren, visgraat vloer in combinatie met het Arte Monsoon behang zorgen voor een chique uitstraling. Als rustige tegenhanger is gewerkt met veel natuurlijke materialen; beton, hout, staal en leer. 

 

De wand en deuren van de woonkamer tot hal worden geheel in Purbeck Stone van Farrow & Ball geschilderd, voor een ruimtelijk effect. 

 

De wand met elektrische haard en nissen erboven worden afwerkt in beton voor een urban industriële uitstraling en rustgevende sfeer.

De velvet groene bank zorgt voor  kleur in de woonkamer en een heerlijk comfortabel gevoel.

Door middel van opbouwspots worden de keuken, achterwand in de woonkamer en donkere hoeken goed verlicht. De wandverlichting bij de trap creëert veel sfeer en ruimtelijkheid

 

We mochten voor dit leuke stel ook de slaapkamer ontwerpen. Het is een fijne, rustgevende ruimte geworden met mooie materialen. Bekijk hier het slaapkamer ontwerp voor dit project.

Wil je ook aan de slag met jouw interieur? Neem dan hier 

contact op voor een kennismakingsgesprek.

De opdracht

  • Indelingsplattegrond

  • Kleur- en materialenadvies

  • 3D perspectieven

  • Lichtplan

Studio Lieke Sanders houdt van samenwerken. De uitwerking van de perspectieftekeningen is voor een zo visueel mogelijke weergave in samenwerking gedaan met architect Stefanos Filippas.