Interieurontwerp nieuwbouw appartement M

DESIGN IN DETAIL

"TOTALE ONTZORGING VAN JOUW INTERIEUR"

VANAF € 3800

Dit pakket past bij jou:

  • Als je het gehele nieuwbouwproces stressvol vindt. 

  • Als je compleet gaat verbouwen en alles  nog open ligt.

  • Als je toe bent aan iemand die meekijkt - en helpt - met complexe vragen tijdens het traject. Verhuizen brengt nogal wat gedoe, planning en tijdrovende klussen met zich mee.

  • Moeten er muren worden verplaatst? Waar komen de lichtaansluitpunten? Hoe begin je met beslissingen maken en zorg je voor één groot geheel in je ruimte? Je ziet door de bomen het bos niet meer.

Jouw resultaat:

Het Design in Detail pakket neemt jou alle zorg en frustrerende zoektochten uit handen - in ruil daarvoor krijg je tijd om te genieten van je (nieuwe) woning.


Je profiteert van de korting die ik bij verschillende leveranciers heb. Voor de grote aankopen vraag ik offertes op. Dit complete pakket (met offertes) scheelt je ontzettend in tijd, en neemt een heleboel keuzestress en zoeken naar goede leveranciers weg. Tijdens het proces kom je erachter waarom dingen wél en niet werken, kijk je met een nieuwe blik naar kleuren en materialen, en krijg je een visueel beeld dat beter is dan je had kunnen bedenken. Een fris nieuw interieur - passend bij wie jij bent. Tot in de allerkleinste details!

 

Wil je dat ik hierna ook de complete uitvoering realiseer? Dat kan: ik vraag dan offertes aan voor de grote werkzaamheden en zorg dat alle betrokken partijen op de hoogte zijn - en hun afspraken nakomen. Hiervoor hanteer ik een vast uurtarief.

Tip! Wees op tijd met het inschakelen van een interieurontwerper, zodat we de deadlines van de aannemer kunnen halen. Ook kan er zo tijdens de bouw rekening worden gehouden met het interieur.

*Prijzen zijn gebaseerd op een ontwerp voor de begane grond verdieping. Voor extra kamers als badkamer, slaapkamer, werkkamer of zolder gelden andere tarieven. Bekijk ze hier.

SPREEKT MIJN WERKWIJZE EN STIJL JE AAN?

Laten we kennismaken!