Urban Chic slaapkamer Amsterdam
Urban Chic slaapkamer Amsterdam
Urban Chic slaapkamer Amsterdam

Urban chic slaapkamer

noorderkwartier Amsterdam

Interieurvraag

 

De vraag van deze opdrachtgevers uit Amsterdam was om veel rust te creëeren in de slaapkamer voor hun nieuwbouwwoning in Noorderkwartier. Ze houden van diepe kleuren en een luxe uitstraling.

Interieurontwerp

We hebben gewerkt met een basis van groen- en grijstinten voor veel rust. Groen is een neutrale kleur en door de donkere tint creëert het een intieme sfeer. 

De lichte gietvloer en het witte plafond zorgen een optimale lichtreflectie, waardoor de kamer niet té donker wordt. Wel zo fijn voor een frisse, energieke start in de ochtend. 

Het behang van Elitis en de wandafwerking in Hongaarse punt patroon creëeren een luxe boetiekhotel gevoel.

 

De opbouwspots zorgen ervoor dat de hoeken, wanden en kast mooi zijn uitgelicht. Daarnaast is er gewerkt met een aantal mooie hang armaturen van Wever & Ducre voor een fijne sfeer.

We mochten voor dit leuke stel ook de woonkamer en keuken in Urban Chic stijl ontwerpen. Bekijk hier het keuken- en woonkamer ontwerp voor dit project.

Wil je ook aan de slag met jouw interieur? Neem dan hier 

contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

De opdracht

  • Indelingsplattegrond

  • Kleur- en materialenadvies

  • 3D perspectieven

  • Lichtplan

Studio Lieke Sanders houdt van samenwerken. De uitwerking van de perspectieftekeningen is voor een zo visueel mogelijke weergave in samenwerking gedaan met architect Stefanos Filippas.