top of page

URBAN NIEUWBOUWWONING NOORDERKWARTIER AMSTERDAM

Jaar

Dit leuke stel uit Amsterdam was een van mijn eerste opdrachtgevers toen ik net startte met mijn bedrijf. 4 jaar later kochten zij een nieuwe split level nieuwbouwwoning in het project Noorderkwartier, Amsterdam. Ze vroegen mij opnieuw om een ontwerp te maken voor hun woning in aanbouw. Door de komst van hun 2 kindjes zijn ze veel meer thuis. Ze wilden hier echt een plek van maken om van te genieten. Een leefbaar én duurzaam huis.

Het hoge plafond in de woonkamer leent zich perfect om te kunnen spelen met hoogte. Daarom hebben we een voorzetwand toegepast, waar een industriële kast uit de vorige woning van deze opdrachtgevers is ingebouwd. De voorzetwand is lager dan het plafond en heeft op de achterwand een contrasterend behang. Dit zorgt voor een meer gezellig en geborgen gevoel in de woonkamer.

Voor de speelhoek is gekozen voor materialen die perfect opgaan in de algehele sfeer van de woning.

De verticale balken naast de trap creëren een mooi schaduwspel en vormen een scheidingswand voor de trap.

Voor de keuken had deze opdrachtgever al vier hoge kasten in een showroom gekocht. We ontwierpen hier een passende uitbreiding bij. Door de hoge kasten links en rechts te plaatsen, creëerde we een nis. Fijn voor keukenapparatuur.

Heb je een nieuwe woning gekocht en wil je iets bijzonders creëren? Plan via 'contact' direct je kennismakingsgesprek.

bottom of page