Interieurontwerp Minimalistisch Huis Nie
Interieurontwerp minimalistisch huis Nie
3D interieurontwerp nieuwbouwwoning Wees
3D interieurontwerp nieuwbouwwoning Wees
Interieurontwerp minimalistisch huis Nie
Interieurontwerp minimalistisch huis Nie
3D interieurontwerp nieuwbouwwoning Wees
Lichtplan voor interieurontwerp en keuke

MINIMALISTISCH INTERIEUR

NIEUWBOUWWONING WEESPERSLUIS

Interieurvraag

 

Deze opdrachtgevers uit Amsterdam hebben een nieuwbouwwoning in Weespersluis (Weesp) gekocht. Zij vroegen Studio Lieke Sanders om na te denken over de indeling van de keuken en woonkamer, het creëeren van sfeer door het bepalen van kleuren en materialen en het maken van een lichtplan.

 

Belangrijke uitgangspunten hierbij waren het creëeren van een licht en luchtig gevoel. Een functioneel, opgeruimd huis met een gezellige leefkeuken. Een huis waar ruimte is voor kinderen en ze lekker kunnen koken voor elkaar of een klein gezelschap. Een minimalistisch Scandinavische stijl stond hierbij centraal.

Interieurontwerp

De basis van een microcementvloer, inbouwkasten in licht eiken en lichte wanden creëeren veel rust. De maatwerk oplossingen zijn ideaal om het optimale uit deze ruimte te halen en geven veel rust. De donkere keuken in walnoot met terrazzo blad geeft meer contrast en spanning aan het geheel. Een stoere eyecatcher die gezien mag worden. 

Om het geheel niet te braafjes te maken heb ik een geel velvet gordijn toegevoegd in de woonkamer. Een gedurfde uitdaging voor de opdrachtgevers die hun woning een zonnige sfeer zal geven.

De mooie licht armaturen kleden deze woning helemaal aan.

De opdracht

  • Indelingsplattegrond

  • Kleur- en materialenadvies

  • 3D perspectieven

  • Lichtplan

Studio Lieke Sanders houdt van samenwerken. De uitwerking van de perspectieftekeningen is voor een zo visueel mogelijke weergave in samenwerking gedaan met architect Stefanos Filippas.