Boutique Hotel Master Bedroom
Interieurontwerp voor Master bedroom in
Interieurontwerp voor Master bedroom in
Interieurontwerp voor Master bedroom in
Interieurontwerp voor Master bedroom in
Interieurontwerp voor Master bedroom in
Interieurontwerp voor Master bedroom in
Interieurontwerp en verlichtingsplan voo

Boutique Hotel Master Bedroom

Noorderkwartier Amsterdam

Interieurvraag

 

Deze opdrachtgevers uit Amsterdam hebben een nieuwbouwwoning gekocht in het Noorderkwartier. Deze woning bevat een grote zolder. De opdrachtgevers willen hier graag een mooie loft van maken. Zodat er ruimte is voor logés die op de kinderen passen en ze de ruimte later kunnen gebruiken als master bedroom voor henzelf. 
Een belangrijk uitgangspunt voor dit project was het creëren van een boutique hotel gevoel.

Interieurontwerp

De loft zal worden voorzien van een open badkamer, toilet en een klein keukenblok.  Zo wordt er een gevoel van een luxe hotelkamer gecreëerd. 

De blauwe kleur Lois van Fairf in combinatie met de wandtegels van ribbed Ash van Diesel Living en Ceramica geven de ruimte een chique uitstraling.

De loft heeft officieel geen deur. Geluiden die van beneden komen zijn dus duidelijk hoorbaar. Om meer privacy te creëren en geluid te dempen komt er een glazen schuifdeur van getint melkglas en wordt er boven de trap een akoestisch paneel geplaatst van De Vorm.

De eikenhouten balken op de wand, doorlopend op het plafond geven een gevoel van warmte en geborgenheid. 

Voor deze opdrachtgever mochten we ook de woonkamer en keuken ontwerpen. Dit zijn gezellige en rustgevende ruimtes geworden. Bekijk hier het woonkamer- en keukenproject.
 

Wil je ook aan de slag met jouw interieur? Neem dan hier 

contact op voor een  kennismakingsgesprek.

De opdracht

  • Indelingsplattegrond

  • Kleur- en materialenadvies

  • 3D perspectieven

  • Lichtplan

Wat een prachtige ontwerpen maakt Lieke, op basis van een leuk gesprek waarin ze onze wensen in kaart brengt. Zoveel logischer, mooier, fijner dan als je zelf aan de slag gaat. En altijd is er iets wat je verast, iets wat je zelf nooit zou verzinnen. Daarnaast neemt het gewoon heel veel werk uit handen en rust in je hoofd als je voor een hele verbouwing staat. Er is al meer dan genoeg waar je aan moet denken en wat je zelf moet regelen. Het liefst zouden we haar alle ruimtes laten inrichten, tot de toilet aan toe. Nu hebben we het gehouden bij de woonkamer, keuken en een slaapkamer met open badkamer. Zo blij met het resultaat!

Marl0u en jeff, Amsterdam