keukenontwerp nieuwbouwwoning Weesp
keukenontwerp nieuwbouwwoning Weesp
keukenontwerp nieuwbouwwoning Weesp
keukenontwerp nieuwbouwwoning Weesp

keukenontwerP

Nieuwbouwwoning weesp

Keukenontwerp

Tijdloos en elegant keukenontwerp in Urban Scandinavische stijl voor een heel bijzonder project, namelijk mijn eigen keuken. In 2017 kochten wij een woning binnen een nieuwbouwproject in Weesp.

 

Bij nieuwbouw is het altijd een uitdaging om er een sfeervol geheel van de maken. Door te spelen met verschillende kleuren en texturen stap je af van het standaard keuken gevoel en creëer je een keuken die een onderdeel vormt met het interieur.

Door de plantenbak in onze keuken, het gebruik van staal, marmer-composiet en contrasten heb ik er een levendig geheel van gemaakt. Dit wordt nog eens benadrukt door de verschillende fronten: greeploos en een elegante mat zwart metalen greep. 

 

De hoge keukenkasten op metalen poten zorgen voor een ruimtelijk en verrassend effect, doordat de visgraatvloer eronder door loopt.

 

De verlichting boven de plantenbak en in de wand creëert sfeer en is ook nog eens functioneel door het werklicht dat hierdoor op het blad valt. Om dit mooi te kunnen integreren is het verstandig om hier ver voor de start van de bouw van je nieuwbouwwoning al over na te denken.

Heb je een nieuwe woning gekocht of ga jij binnenkort je keuken verbouwen en wil je iets bijzonders creëren? Neem hier contact op voor een kennismakingsgesprek.