0654380089

       info@studioliekesanders.nl

       Abe Lenstrastraat 17, Weesp

  • Instagram Studio Lieke Sanders
  • Facebook Studio Lieke Sanders
  • Pinterest Studio Lieke Sanders

© 2018 by Studio Lieke Sanders

verbouwing

De Baarsjes Amsterdam

Interieurvraag

Dit gezin heeft een woning in de Amsterdamse Baarsjes gekocht die volledig gestript is. Zij willen hier een lichte, open ruimte creëren met een combinatie van een Scandinavische en vintage stijl. Een ruimte waar ze lekker kunnen eten met vrienden, chillen op de bank en waar de kinderen alle ruimte hebben om te spelen. In dit huis staat lekker leven centraal. 

Interieurontwerp

Een leeg canvas om mee te spelen, daar worden we als creatieve studio blij van! Studio Lieke Sanders is gestart met het maken van drie plattegrondschetsen om samen met de opdrachtgever de binnenmuren te bepalen.

Voor de kleuren en materialen is gekozen voor een lichte, stoere basis van wit, zwart en een donker houten hongaarse punt vloer. Grafische patronen en kleurrijke accenten van mintgroen, geel en zachtroze voegen hier de levendigheid aan toe dit dit gezin graag wil. 

Vervolgens hebben we ook het lichtplan gemaakt, waarbij is gekozen voor een combinatie van moderne inbouwspots en decoratieve armaturen van metaal en glas.

 

Dit was weer een hele toffe opdracht om aan te werken. De opdrachtgevers zitten momenteel midden in de verbouwing. We zien uit naar het eindresultaat dat we natuurlijk gaan fotograferen!

De opdracht

  • Indelingsplattegrond

  • Kleur- en materialenadvies

  • 3D perspectieven

  • Keukenontwerp

  • Ontwerp maatwerkkast

  • Lichtplan

Studio Lieke Sanders houdt van samenwerken. De uitwerking van de perspectieftekeningen is voor een zo visueel mogelijke weergave in samenwerking gedaan met architect Stefanos Filippas.